Külalisõhtud 2021 kevadel

Tere, armas tudengineiu!

On meeldiv, et jõudsid siia lehele, sest tunned huvi meie korporatsiooni vastu.
Ilmselt huvitab sind ka see, millal toimuvad 2021/I semestri külalisõhtud. Kahjuks peame märkima, et seoses koroonaviiruse jätkuva laialdase levikuga, pole lähiajal võimalik külalisõhtuid korraldada. Samas, kui sul on siiski huvi meie korporatsiooniga sel semestril liituda või meist rohkem teada saada, siis anna endast märku. Loodetavasti saame sind esimesel võimalusel, pärast piirangute leevendamist, külla kutsuda valvetesse või leiame mõne muu viisi kohtumiseks. Ei ole ka välistatud, et külalisõhtud saavad toimuma märtsikuu lõpus või aprillis. Kindlasti lisame siis sellekohase info siia.
Küsimuste korral võib meile kirjutada e-posti aadressil csororitasestoniae@gmail.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.