Külalisõhtud 2022 sügisel

Kas tunned, et tudengielust oleks justkui midagi puudu? Otsid mõnda vahvat koolivälist tegevust, mis paneks silma särama? Soovid osa saada erinevatest üritustest ning toredast seltskonnast? Või soovid lihtsalt teada saada, mida korporatsioon ja akadeemiline maastik endast õigupoolest kujutavad? Kui vastasid vähemalt ühele eelnevale küsimusele jaatavalt, siis on see pakkumine just Sinule!

Korporatsioon Sororitas Estoniae ootab huvilisi sügissemestri külalisõhtutele. Ole sa siis just ülikooli astunud, juba mõnda aega kõrgkoolis õppinud või kõrgkooli lõpetanud, oled teretulnud osalema!

Korp! Sororitas Estoniae sügisesed külalisõhtud semestril 2022/II toimuvad:

TALLINNAS

15. septembril kell 20.15 aadressil Raekoja plats 16
Facebooki ürituse leiad siit

23. septembril kell 19.15 aadressil J. Köleri 13. Ühine külalisõhtu koos Eesti Üliõpilaste Seltsiga

Ürituste paremaks planeerimiseks palume end vähemalt 2 päeva enne ürituse toimumist kirja panna siin: https://forms.gle/smva8qiJ7zDet93r6

TARTUS

21. septembril kell 20.15 aadressil Lai 30
Facebooki ürituse leiad siit

29. septembril kell 20.15 aadressil Lai 30
Facebooki ürituse leiad siit

Ürituste paremaks planeerimiseks palume end vähemalt 2 päeva enne ürituse toimumist kirja panna siin: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc…/viewform

Seega pane selga viisakas riietus (kleit või seelik), võta kaasa hea tuju ja sea oma sammud aga külalisõhtule, et osa saada ühest meeldejäävast õhtust ja vahvast seltskonnast!

 

Küsimuste korral võib meile kirjutada e-posti aadressil csororitasestoniae@gmail.com või pöörduda meie vanadaamide poole.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.