Sügiskommerss 2018

Nädalavahetus oli korp! Sororitas Estoniae liikmete jaoks kiire. Reede algas Eesti Kaitseväe 100. sünnipäeva tähistamisega. Samuti olime külas korp! Sakalal, kes pidas oma 109. aastapäeva kommerssi.

Kõige olulisem nädalavahetuse sündmus estonicate jaoks oli meie enda sügiskommerss, kuhu tulid kokku nooremad ja vanemad liikmed. Muljetati, naerdi ning räägiti juttu. Eriti märkmisväärne oli selleaastane sügiskommerss kaheksale rebaseneiule, kes õhtu lõpuks olid saanud kaasvõitlejateks. Palju õnne värsketele värvikandjatele  – ksv! Kersti Peetris, ksv! Silva Linnas, ksv! Carmen Kask, ksv! Erel Lehtme, ksv! Susan-Brit Nõgene, ksv! Katrin Maria Kulik, ksv! Heliis Nemsitsveridze ja ksv! Milda-Marleen Luige. Külas olid ka sõprusorganisatsiooni Kymenlaakson Osakunta liikmed.

Kuid tihe nädalavahetus sellega meie jaoks ei lõppenud. Pühapäeval käisid meie liikmed Lätis. Külastasime meie teist sõprusorganisatsiooni korp! Spidolat. Üheskoos tähistasime Läti Vabariigi 100. juubelit.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.