Tervisekohvik

Sellekevadise Tartu Tudengipäevade raames on korp! Sororitas Estoniael ja korp! Amicitial hea meel kutsuda kutsuda kõiki Tervisekohvikusse, mille idee sündis armastusest maitsva ja tervisliku toidu vastu ning soovist teha head. Menüüs on midagi nii piiratud eelarvega tudengile, gurmaanile, kaalulangetajale, veganile kui ka teistele. Ruumis hõljuvad õiglase kaubanduse espresso- ja teearoomid, millest viimase juurde kuulub ka teetseremoonia. Hõrgutisi saab nautida nii kohapeal sõpradega vesteldes kui  ka kaasaostetuna. Eriti keskkonnasäästlikud, kes meilt oma anumatega maitseelamusi kaasa ostavad, osalevad auhinnaloosis. See pole kõik: meil on varuks veel mitmeid auhindu ning ka üllatusi põnnidele.

Kogu tulu annetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule, aitamaks luua tugikeskust vähihaigete laste peredele. Ole hea ja lase hea maitsta!

Tervisekohvik toimub korp! Amictia konvendis Kastani 65-2.

Üritus on leitav ka facebookis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.