Akadeemiline tutvumisõhtu

Oled näinud filmi American Pie – Beta House ja arvad, et korporatsiooni liikmeks olemine tähendab ainult õllelaudasid ja metsikut pidu? Tahame ümber lükata üldlevinud arvamuse ja tutvustada akadeemilise maastiku teist poolt. Seega kutsuvad korp! Sakala ja korp! Sororitas Estoniae kõiki mitteorganiseerunud tudengeid tutvuma akadeemilise maastiku võludega.

Kohapeal mängib elav muusika, mille saatel on võimalik jalga keerutada, mängida erinevaid mänge, võtta mõõtu mälumängus ja teha palju muud põnevat. Avatud on ka baar, kust on võimalik endale meelepärast soetada.

Üritus toimub korp! Sakala konvendis aadressil Roosikrantsi 3.

Sissepääsu tagab soliidne riietus (ülikond/kleit).

Lisainfot korp! Sakala kohta saab www.sakala.ee ja korp! Sororitas Estoniae kohta www.sororitasestoniae.ee

1

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.